Гра Зомбі: Збройний Апокаліпсис

У грі "Зомбі: Збройний Апокаліпсис" місто перебуває під нападом зомбі і ви єдиний, хто може їх зупинити. У пошуках жертв ці зомбі оточили все місто, їхні наміри небезпечні і смертельні. Хапайте зброю і займайте позицію! Настав час показати неживим, що вони повинні були залишатися мертвими! Чи можете ви врятувати місто, перемігши кожного з них на кількох рівнях?

Атакувати невинних - злочин, будь ви зомбі чи ні! На жаль, у цих зомбі немає моралі, тому ви повинні дати їм урок по-старому!

Як грати?

Ваша мета в цій грі - очистити кожен рівень, не вмираючи і не витрачаючи всі боєприпаси, поки не вб'єте всіх зомбі. Ви зустрінете певну кількість ворогів на кожному рівні. Щоб грати в гру, ви можете використовувати мишу. Коли ви почнете рівень, ваш персонаж стоятиме на одному місці і ви можете цілитися з його зброєю. Як тільки ви направите зброю на ворога, натисніть на екран лівою кнопкою миші, щоб вистрілити. Існують різні типи зомбі, кожен з різною кількістю здоров'я. Деякі можуть бути вбиті кулею, але іншим знадобиться сильніший постріл. Ви починаєте гру зі звичайним пістолетом, але в міру підвищення рівня ви розблокуєте ще три зброї. Дробовик посилає розкидані кулі і може завдати шкоди більш ніж одному ворогові. Ракетна установка ідеально підходить для позбавлення від групи ворогів, і, нарешті, граната є найефективнішим рішенням для ворогів, які перебувають за перешкодами. Місто потребує героя, якому під силу очистити його вулиці від голодних зомбі!

Стріляйте точно і будьте досить розумні. Використовуйте різні корисні предмети, які допоможуть вам вбивати зомбі, не витрачаючи патронів. Грати розумно - це ключ до успіху. Станьте найкращим вбивцею зомбі!

Тут розташована онлайн гра Зомбі: Збройний Апокаліпсис, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Зомбі
4.0774647887324 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 142)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Zombie Gunpocalypse.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 142 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри