Гра Пригоди Юного Джедая: Галактичне тренування

Кіновсесвіт "Зоряні Війни" знайомий кожному з нас і постійно поповнюється новими фільмами і навіть серіалами. Сьогодні ми перенесемося назад у минуле і познайомимося з юними джедаями, які тільки починають свій шлях і пізнають Силу. Події розгортатимуться за сотні років, задовго до того, як усі мирні планети дізнаються про загрозу військ Імперії та лиходійств Дарта Вейдера.

Як грати?

У центрі гри "Пригоди Юного Джедая: Галактичне тренування" буде парочка лицарів падаванів, які мріють якнайшвидше стати відважними джедаями і боротися зі злом. Ви будете грати лицарем-початківцем на ім'я Кай. Під чуйним керівництвом своїх друзів Неш і Набса хлопчина має пройти кілька тренувань. На першому рівні ви навчитеся орудувати світловим мечем, де будете трощити роботів наліво і направо, намагаючись відточити майстерність. Далі на гравців чекає космічний політ крізь метеоритний дощ. Це допоможе потренувати навички маневрування і влучності. Хай прибуде з вами Сила!

Тут розташована онлайн гра Пригоди Юного Джедая: Галактичне тренування, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.4943820224719 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 89)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Star Wars: Young Jedi Adventures Galactic Training.
  • Вона отримала оцінку 3.5 з 5, проголосувало 89 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри