Гра Повелителі Сфер

Маленька дівчинка Еві, скільки себе пам'ятала, жила в притулку. Одного разу вночі дівчинка дивним чином потрапила в оточення дивного світіння і перенеслася в інший світ. Еві була вражена красою цього місця. Тут вона познайомилася з хлопчиком на ім'я Гільд. Саме він і розповів дівчинці, що тут відбувається насправді. Зла відьма захопила чарівні землі та навела тут свої порядки. Весь світ магії в жаху від того, що відбувається, але ніхто не може нічого зробити. Стародавній переказ свідчить, що юна особа відвідає це місце і врятує його за допомогою свого чарівного дару. Еві розповіла Гільду, що у неї є певні здібності і вона вміє керувати незвичайними кулями. Ними виявилися магічні сфери і обом дітям стало зрозуміло, що саме Еві судилося врятувати чарівне королівство і повалити відьму.

У грі "Повелителі Сфер" все вирішується тільки магічними дуелями між чарівними істотами. Ось і вам, щоб вижити, доведеться прийняти свої магічні сили і стати чарівником або чарівницею. Перший бій у вас відбудеться з Брогусом - злісним і кровожерливим вовком. Суть дуелі полягає в тому, що вам необхідно збирати кулі одного кольору по три разом і тоді вони зникнуть.

У кожної чарівної сфери є своє призначення. Червоні кулі можуть атакувати ворога, зелені - поповнять втрачене здоров'я, сині - встановлять вам щит, який захищатиме вас від атак противника.

Після кожного бою, ви отримуватимете бонуси і золото. Бонуси у вигляді енергетичних сфер, ви зможете витратити на поліпшення характеристик Еві: силу атаки, здоров'я, захист та інше. Допоможіть маленькій дівчинці зробити справжній подвиг і врятувати ціле королівство!
Тут розташована онлайн гра Повелителі Сфер, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Зума
3.9687786960514 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1089)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Marble Duel.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 1089 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри