Гра Зума з Котом

Ласкаво просимо в гру "Зума з Котом"! Тут ви познайомитеся з чарівним кошеням, яке обожнює гратися. Щодня маленький бешкетник влаштовує нову витівку і веселиться від душі. Сьогодні ж малюкові наснилося, що в'язання його господині, це грізний монстр. І тут пухнастого хвостатика відвідала блискуча ідея. Він придумав нову гру, яка сподобається не тільки йому, а й вам. Заінтриговані? Тоді, давайте приєднаємося до пухнастого кота і разом весело пограємо!

Зума знайома кожному з нас із самого дитинства. Суть гри полягає в тому, щоб стріляти кульками по змійці з різнокольорових кульок. З кожним новим пострілом збільшується шанс зібрати кульки одного кольору, і яскрава змійка скорочуватиметься. Саме ця гра підштовхнула кота до нової забави!

Як грати?

Ви будете керувати кошеням, яке буде жваво стріляти красивими клубками ниток по кульках. Вони котитимуться доріжкою і наближатимуться до в'язання. Вам потрібно збирати клубки одного кольору по три або більше одиниць. Тоді вони зникнуть, і змійка скоротиться. Ваше завдання - знищити всі клубки до того, як вони доберуться до в'язання. В іншому разі ви програєте і доведеться починати рівень заново. Кошеня приготувало для вас десять рівнів, де ви зможете потренувати свою спритність, реакцію і окомір. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Зума з Котом, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Зума
3.3640226628895 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 706)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Hit or Knit.
  • Вона отримала оцінку 3.4 з 5, проголосувало 706 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри