Гра Стікмен Злодюжка: Велике пограбування Банку 3Д

"Стікмен Лиходійка: Велике пограбування Банку 3Д" - це захоплива казуальна гра, в якій вам доведеться стати справжнім королем злочинного світу, здатного пограбувати навіть найбільші світові пам'ятки, які найбільше охороняються! Попереду на вас чекає безліч захопливих рівнів, у кожному з яких вам необхідно проникнути всередину сховища і забрати звідти стільки грошей, скільки зможете забрати.

Як грати?

Щоб зламати замок, залишайтеся в підсвіченій області. Деякі замки матимуть занадто високий рівень захисту, тому для їхнього злому вам знадобитися прокачати свої навички. Обчищайте каси, зламуйте банкомати і змітайте зі стелажів золоті злитки, щоб скоріше набити сумку і втекти з місця злочину. Однак вам слід бути гранично обережними, щоб не потрапити на очі охоронцям, які можуть добряче огріти вас по голові кийком. Також намагайтеся триматися поза увагою камер спостереження, адже інакше здійметься тривога і вам доведеться тікати. Перед тим як вирушити на чергову справу, не забудьте поліпшити характеристики свого персонажа, щоб підвищити свої шанси на успіх. Розблокуйте доступ до нових унікальних локацій, серед яких музей і ювелірний магазин. Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Стікмен Злодюжка: Велике пограбування Банку 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8421052631579 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 19)
Керування у грі:
  • / - пересування
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Stickman Robber: Grand Theft Bank 3D.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 19 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри