Гра Мисливець за привидами: Особняк із привидами

"Мисливець за привидами: Особняк із привидами" - це захоплива казуальна гра, у якій вам доведеться виступити в ролі борця з паранормальними явищами, який наважився вирушити в старовинний покинутий особняк, що кишить десятками озлоблених душ! Отримуйте очки досвіду за кожного спійманого привида і підвищуйте свій рівень, щоб розблокувати доступ до інших локацій. Уважно досліджуйте територію в пошуках різних цінних предметів і рідкісних потойбічних сутностей, за яких можна отримати щедру нагороду.

Як грати?

Для управління персонажем, затисніть ліву клавішу миші на екрані і переміщайте курсор у потрібному напрямку. Ви будете озброєні протонним ранцем і спеціальною гарматою, що дозволяє ловити привидів. Виконайте всі квести мешканців для отримання більш потужної зброї. За упіймання привидів ви будете заробляти гроші, які можна використовувати для поліпшення характеристик вашого персонажа. Попереду на вас чекає багато роботи, з якою самотужки буде вкрай важко впоратися. Тому збільшуйте чисельність свого загону, щоб прискорити виконання поставлених завдань. Також не забувайте про прокачування вашої зброї, адже її потужність матиме велике значення. Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Мисливець за привидами: Особняк із привидами, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 6)
Керування у грі:
  • - взаємодіяти
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Ghostbuster: Haunted Mansion.
  • Вона отримала оцінку 3.0 з 5, проголосувало 6 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри