Гаррі Поттер і Таємна Кімната

Сьогодні у вас буде можливість зануритися у світ чаклунства разом із Гаррі Поттером і його друзями. Останнім часом Гаррі живе з надією, що скоро йому потрібно буде їхати до школи. Адже його родичі постійно знущаються над хлопчиком. Увечері, коли до Дурслі мали прийти колеги по роботі, Гаррі потрібно було сидіти в кімнаті і не показуватися їм на очі. Але раптом на ліжку, де сидів Гаррі, з'явився ельф на ім'я Доббі. Він говорив Гаррі, що йому не можна повертатися до школи, адже на нього чекають дуже великі неприємності. Гаррі не став слухати Доббі і сказав, що він за всяку ціну поїде в Гоґвортс. Ось тільки Доббі знав, що потрібно зробити, щоб родичі Гаррі не пустили його на навчання. І як не дивно у Доббі вийшло зробити так, щоб Поттера не випускали з дому. Але все ж у Гаррі є його друзі, які прийшли йому на допомогу і забрали його до себе додому.

Розділ: Круті Ігри
4.2140957446809 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1504)
Тут розташована гра  Гаррі Поттер і Таємна Кімната , завантажити яку ви можете на комп'ютер просто зараз.

Коли Гаррі приїхав до школи з ним стали відбуватися дивні речі, і ще Гаррі чує дивні голоси, які не дають йому спокою. У грі вам потрібно буде намагатися допомагати Гаррі у всьому, щоб він розібратися, що ж з ним відбувається. Так само Поттер разом з друзями знайшов таємну кімнату, де живе дуже великий змій, який хоче вбити Гаррі. Так само варто зауважити, що вам потрібно буде збирати різні бонуси, які допоможуть вам покращувати свої заклинання і робити їх сильнішими. Наприкінці гри вам потрібно буде битися зі страшним змієм, який робитиме все, щоб знищити Гаррі. Але якщо ви постараєтеся і будете дуже уважним, тоді Гаррі зможе всіх перемогти;

Управління в грі:
  • Мишка.
  • Клавіатура.
Завантажити:

Завантажити гру з нашого сервера  - igra-garri-potter-i-tajnaya-komnata.torrent (12 кБ).

Встановлення гри:  Скачайте файл із назвою " igra-garri-potter-i-tajnaya-komnata.torrent " за посиланням вище. Після цього запускайте його за допомогою програми Торрент і завантажуйте саму гру. Потім змонтуйте файл у віртуальний привід за допомогою програми " UltraISO ". За тим встановіть саму гру і запускайте.
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 1504 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2014.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри