Гра Знешкодь Бомбу: Секретна Місія

У дитинстві кожен із нас хотів стати секретним агентом і виконувати небезпечні місії. У грі "Знешкодь Бомбу: Секретна Місія" кожен зможе втілити свою мрію в реальність, хоч і у віртуальну. Ви перетворитеся на таємного агента, який зміг пробратися на базу супротивника і дізнався ворожі плани. Він з'ясував, де закладені бомби. Але знати їхнє місце розташування - це тільки пів справи. Щоб запобігти теракту, необхідно знешкодити бомби. І це може зробити тільки такий професіонал, як ви!

Як грати?

У грі є два режими: звичайна місія і нездійсненна місія. У першому режимі на вас чекає тридцять рівнів, де потрібно знешкодити бомби за заданий час. Вибухівка знаходиться в центрі гри, а на верхній панелі буде зображена підказка. Чітко дотримуйтесь інструкції і зможете впоратися із завданням. Якщо щось піде не так, спрацює детонатор і бомба вибухне. Тоді ви програєте і доведеться проходити рівень заново.

У режимі "місія нездійсненна" гравці отримуватимуть інструкції тільки на початку. Щойно ви перейдете до вибухівки, тоді інструкція пропаде і вам доведеться діяти по пам'яті. Якщо бомба спрацює, тоді доведеться знову починати з самого початку. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Знешкодь Бомбу: Секретна Місія, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Круті Ігри
4.4375 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 64)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Defuse the Bomb: Secret Mission.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 64 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри