Гра Геліос

У грі "Геліос", ви поринете в містичну атмосферу давньогрецької міфології. Богиня землі і всього живого Гайя відправить вас у нескінченні простори космосу, щоб повернути баланс у всесвіт. Адже злісні титани вирішили зрушити всі планети зі своїх орбіт, і у всесвіті запанував хаос. Щоб не дати лиходіями вчинити лихо прекрасна богиня просить вас про допомогу.

Як грати?

Попереду на вас чекає безліч рівнів, де гравцеві доведеться продемонструвати свою влучність, пильне око і кмітливість. Ви будете озброєні золотим луком, який стріляє не стрілами, а зачарованими Гайєю кульками. Головна мета гри - розрахувати траєкторію польоту кульки так, щоб вона потрапила в портал. Він телепортує кульку на наступний рівень, і ви зможете продовжити гру.

Іноді вам доведеться проявляти кмітливість, щоб впоратися з різними перешкодами. Наприклад, сині сфери притягуватимуть до себе кульку і траєкторія польоту спотворюватиметься. Якщо правильно використовувати цю особливість, вона тільки допоможе дістатися до мети. Ця крута гра допоможе гравцям потренувати свій мозок і корисно використати вільний час. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Геліос, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Круті Ігри
4.2545454545455 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 55)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Helios.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 55 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри