Гра Водій Смерті

"Водій Смерті" - це захоплива гра, в якій ви будете заїжджати на пагорби і намагатися збивати зомбі. Ви маєте знищити їх усіх, це потрібно для того, щоб уникнути глобального апокаліпсису! Сідайте за кермо броньованого автомобіля і вирушайте винищувати всіх монстрів. Спробуйте розчавити якомога більше зомбі за допомогою автомобіля! Пригода обіцяє бути цікавою, адже ви можете стати справжнім героєм для всієї планети. Проблеми будуть не тільки від зомбі, вас буде намагатися наздогнати гелікоптер, він стрілятиме по вас ракетами, ви повинні будете ухилятися!

Як грати?

Пробуйте робити різні трюки, за це отримуйте більше бонусів, збирайте зірки, щоб купити собі новий, крутіший автомобіль і почати знищувати все на своєму шляху. Зверніть увагу на смужку життя, стежте за нею і намагайтеся не загинути! Також якщо після трампліну перевернетеся, то одразу ж загинете, і рівень потрібно починати спочатку.

Керування в грі дуже просте, керуйте тільки мишкою, але потрібно буде кілька хвилин, щоб звикнути. Розганяйтеся, а в польоті обертайтеся, намагайтеся балансувати так, щоб приземлятися завжди на чотири колеса.

Тут розташована онлайн гра Водій Смерті, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Круті Ігри
4.1530612244898 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 98)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Death Driver.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 98 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри