Гра Арена Мутантів

Арена Мутантів - міні онлайн гра про поєдинки мутантів, яка є продовженням відомої серії ігор "Битва за Кубок Мутантів". Цього разу вам доведеться битися з найрізноманітнішими мутантами, різної форми, сили і величини. Ви готові взяти на себе відповідальність і взяти участь у реальних боях мутантів?

На вас чекає широке розмаїття навичок, які дають змогу розробляти нові стратегії та боротися так як ви хочете. Потужні спеціальні атаки допоможуть повернути хід битви і спрямувати перемогу на ваш бік. Ви можете розблокувати понад 15 унікальних мутантів, кожен з яких неодмінно стане гідним бійцем під вашим командуванням. Під час гри ви будете чути захопливий звуковий супровід, який допоможе підняти настрій і бойовий дух. Грайте поодинці проти комп'ютерів або онлайн проти інших гравців. Ви можете насолоджуватися онлайн ПВП боями з друзями, і гравцями з усього світу. Зустрічайте останні бойові пригоди мутантів на спеціальній арені. Поринайте в бій, щоб довести свою перемогу!

Ретельно вибирайте свої навички в покрокових боях, економте запаси мани, щоб використовувати найпотужніші атаки. Продумуйте кожен хід дуже ретельно і розробляйте унікальну стратегію бою проти кожного суперника. Підете ви в наступ чи будете застосовувати навички захисту? Робіть мудрі вибори, щоб знищити своїх ворогів. Заробляйте кристали, виграючи достатньо матчів, а потім витрачайте їх на розблокування нових мутантів з унікальними атаками і здібностями. Прокачуйте рівень ваших бойових мутантів і витрачайте монети, щоб розблокувати нові навички і зробити їх сильнішими, ніж будь-коли. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Арена Мутантів, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Міні Ігри
4.573476702509 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3906)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Mutant Fighting Arena.
  • Вона отримала оцінку 4.6 з 5, проголосувало 3906 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2017.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри