Гра Більярд із Комп'ютером

Гра "Більярд із Комп'ютером" - надасть вам можливість зіграти в одну з найпопулярніших версій американського більярду. Цю гру добре знають і люблять усі, хто хоч трохи знайомий з більярдом. Ви можете зіграти в цю гру з шістьма лузами і києм просто зараз! Змагайтеся з комп'ютером і виконуйте свої трюки, щоб здобути перемогу!

Перед початком гри у вас є можливість вибрати режим гри: легкий, середній або складний. Що складніший рівень комп'ютера, то точнішими будуть удари противника. Ви можете націлити свій кий і встановити потужність удару, утримуючи кнопку миші. Ваша мета - забивати кольорові кулі вашого пулу, не даючи супротивнику зробити те ж саме. Після того, як ви забили всі сім своїх більярдних куль, вам потрібно забити восьму (чорну кулю), щоб виграти. Ви повинні забити чорну кулю точно в обрану вами спочатку кишеню. Будьте обережні! Потрапляння чорної кулі в неправильну кишеню або забивання чорної кулі до того, як інші сім вже забиті, призведе до миттєвого програшу.

У налаштуваннях гри ви з легкістю зможете вибрати аватар свого гравця, колір ігрового поля і навіть кий. Зберігши всі налаштування можна продовжити гру. Якщо перемагати в партіях з легким рівнем комп'ютера для вас уже просто, обов'язково варто збільшити складність і спробувати навчитися грати як професіонал.

Щоб детально вивчити правила гри, ви можете відкрити іконку допомоги, де на вас чекає докладна інструкція з описом усіх тонкощів правил гри. Грайте і веселіться. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Більярд із Комп'ютером, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Міні Ігри
3.7458003169572 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3155)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Billiards with Computer.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 3155 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри