Гра Боєць із Суперсильними Босами

Хлопці, готові стати перетворитися на відважного героя і врятувати світ? Тоді, ласкаво просимо в міні гру "Боєць із Суперсильними Босами". Тут ви приміряєте на себе роль крутого і безстрашного героя, який нічого не боїться. Він готовий битися з найнебезпечнішими супротивниками. Попереду на вас чекає низка битв із моторошними монстрами, які мріють поневолити Землю і правити світом. Але поки на сторожі добра і справедливості стоять такі герої, як ви, немає причин для занепокоєння.

Вашим першим ворогом буде злісний павук. Він стрілятиме енергетичними сферами, а ви маєте спритно маневрувати між ними, щоб не потрапити під обстріл. Періодично павук випльовуватиме золоті монети, а потім кидатиметься до вас. Потрібно враховувати цю атаку і не кидатися за монетами ціною власного життя. Але все ж намагайтеся зібрати максимально можливу кількість грошей. Їх можна витратити на поліпшення бойових характеристик воїна, на щит і маленького помічника.

Далі на вас чекають нові вороги. Серед них будуть найнебезпечніші чудовиська: величезний робот, м'ясоїдна медуза, крилатий монстр, кам'яний голем, демон, смертоносна оса і привид. Вам потрібно знищити їх усіх з першого разу. У разі програшу доведеться знову битися з усіма босами з самого початку. Але не варто впадати у відчай і все кидати на півдорозі. Набравшись досвіду, ви зможете вивчити всіх монстрів і дізнатися їхні слабкі сторони. Це допоможе розправитися з ними раз і назавжди. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Боєць із Суперсильними Босами, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Міні Ігри
4.2283464566929 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 127)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Super Hard Boss Fighter.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 127 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри