Гра Знайди Відмінності: Звірі на Фермі

Хлопці, ви хотіли б стати великими сищиками і розплутувати найскладніші загадки? Для цього потрібно постійно тренувати свої логічні та дедуктивні навички. Усі великі детективи мають гостре око і велику спостережливість. Вони помічають навіть найнепримітніші дрібниці, які можуть стати дуже важливими доказами. Давайте й ми з вами потренуємо нашу спостережливість і увагу. Готові? Тоді, за справу!

Як грати?

У грі "Знайди Відмінності: Звірі на Фермі" перед вами буде дві картинки. На перший погляд може здатися, що вони абсолютно однакові і між ними немає ніякої різниці. Але це не так. На картинках рівно сім відмінностей, які вам необхідно знайти.

На зображенні зображена ферма, де живуть симпатичні тварини: теля, песик, свинка, кошеня, мишка і навіть маленька пташка, Уважно вивчіть обидві картинки і постарайтеся вловити всі не стикування. Ви можете відзначати відмінності на будь-якій картинці, а гра автоматично відзначить її і на другому зображенні. Ця пізнавальна гра чудово підійде, як для старших діток, так і для малюків 3, 4 і 5 років. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Знайди Відмінності: Звірі на Фермі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.5354609929078 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 282)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Find the Difference: Animals on the Farm.
  • Вона отримала оцінку 3.5 з 5, проголосувало 282 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри