Гра +1 До Швидкості АЛЕ Ти На Скейтборді ОББІ

Візьміть участь у скейтерських випробуваннях нашого відомого персонажа ОББІ з Роблокс і подолайте складні траси, сповнені перешкод, трюків і несподіваних поворотів! Ваша швидкість наростатиме з кожним кроком, що дасть змогу перевірити ваші навички та реакцію! Беріть участь у змаганнях на виживання, контролюйте свій скейт, уникайте падінь і доведіть, що ви найкращий! У грі передбачена система перемог, де можна змагатися з іншими гравцями і ставати чемпіоном, набираючи максимальну кількість перемог у цьому режимі! Яскраві локації здивують вас барвистими краєвидами навколо!

Як грати?

Ви починаєте кататися на скейті на невеликій арені, розташованій високо в хмарах, звідки йде 4 різних напрямки. Ви можете почати рухатися по будь-якому з них. Почніть гонку і постарайтеся встояти на скейті! Керувати ним можна за допомогою клавіш WASD. W - для руху вперед, A - вліво, S - назад, D - вправо. Керуйте швидкістю, оскільки вона зростатиме з кожним кроком. Будьте уважні та маневруйте, щоб не впасти! Не забувайте оглядатися! Камеру можна повернути, затиснувши праву кнопку миші. Пройдіть усі випробування, долаючи стрибки через перешкоди, круті повороти та небезпечні ділянки траси. Для стрибка використовуйте клавішу ПРОБІЛ - це допоможе вам впоратися з важкими локаціями. Завершіть трасу та отримайте очки переможця. Ваша кількість перемог визначить місце в рейтингу! Ви також можете додавати +100 до швидкості за рекламу і це круто!

Тут розташована онлайн гра +1 До Швидкості АЛЕ Ти На Скейтборді ОББІ, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Скейт
1 1 1 1 1 (Оцінок гри 0)
Керування у грі:
  • - управління
  • - стрибки
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — +1 TO Speed BUT You Are On A Skateboard OBBY.
  • Вона отримала оцінку з 5, проголосувало чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри