Гра Скібіді в біді

Ласкаво просимо в гру "Скібіді в біді"! Це одна з найкрутіших ігор про нові серії серіалу - "Скібіді Туалет", що розриває весь інтернет. Сьогодні ви будете виступати в ролі камероменів із можливістю телепортації, які вбивають людей, перетворених на скібідистів! На вас чекають найяскравіші відчуття від подій, які відбуватимуться в цьому хаосі. Знищуйте всіх голів, що стирчать з унітазу, які вирішили атакувати все місто!

Ви повинні вбити всіх, не залишивши жодного в живих. Тому мерщій починайте стрибати по стінах, кидати меч і переміщуватися ближче до співочих туалетів, щоб вбити їх всього-лише одним ударом! Вам належить пройти нелегкий шлях, щоб стати найкращим камероменом!

Як грати?

Ви повинні знищувати інших небезпечних скібіді-гангстерів та інших злочинців. Вам належить виконати дуже складні місії з убивства. Для цього у вашого камеромена буде безліч типів смертоносного спорядження, щоб перемогти таких героїв, як: святий туалет, безпілотний і безліч інших. Вибирайте таку зброю, як: катана, меч, молот супергероя і футуристичні світлові мечі. Використовуйте свій арсенал до кожної місії! Купуйте в магазині нових камероменів із різними камерами спостереження, від маленьких до великих. Використовуйте всі навички кидання зброї, швидкість і безліч хитрощів, щоб було легко всіх знищувати! Бажаємо чудово впорається зі своєю місією і спустошити ігрове поле від усіх антагоністів популярного серіалу! Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Скібіді в біді, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.5551839464883 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 598)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Skibidi is in Trouble.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 598 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри