Гра Скібіді Туалети: Втеча від Камероголових

Якщо ви найвідважніша людина у світі, і не боїтеся побачити на свої очі ворога, тоді представляємо вашій увазі гру "Скібіді Туалети: Втеча від Камероголових"! Це приголомшлива пригода, де ви познайомитеся з прибульцем, у ролі якого ви гратимете впродовж усього ігрового процесу. Ви любите дражнити охоронців? Або вам подобається потрапляти на очі камероменам? Давайте дізнаємося! Швидше вирушайте на великий корабель зі скібіді павуком, який хоче вибратися з корабля, в який він потрапив за допомогою інопланетян. Готові? тоді починаємо грати!

Як грати?

Мета гри - допомогти співочому павуку вибратися з великої пастки, в якій всюди ходитимуть агенти, щоб спіймати і вбити вашого героя. У кожного охоронця є спеціальна активна зона видимості. Якщо ви в неї потрапите, то одразу опинитеся поміченим і програєте. З кожним рівнем агентів буде все більше, і дістатися до ключика буде все складніше. Тому краще почекати, поки вони підуть в інший бік, щоб тихо пройти повз охорону, дістати ключ і відчинити двері. Обійдіть весь корабель, вбийте ворогів і знайдіть вихід. Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Скібіді Туалети: Втеча від Камероголових, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.78 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 50)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • / - рух
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Skibidi Toilets: Escape from the Cameraheads.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 50 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри