Гра Монстри Довга Шия: Виживання Скібіді Туалету

Вітаємо вас у захопливій грі під назвою "Монстри Довга Шия: Виживання Скібіді Туалету"! Сьогодні ви гратимете в ролі маленьких монстрів скібіді, які виступатимуть проти різних камероголових агентів. Приготуйтеся до справжнього випробування, яке перевірить ваше логічне мислення і дасть вам змогу здорово провести весь свій вільний час! Вирішуйте найскладніші ситуації і використовуйте свою стратегію на вищому рівні! На вас чекає безліч захопливих рівнів, у яких ви зможете чудово проводити час і насолоджуватися ігровим процесом разом із відомими скібіді героями! Готові? Тоді почніть грати просто зараз і доведіть, що ви здатні знищити камероменів за будь-яких обставин!

Як грати?

Вашим завданням є на кожному рівні прицілюватися в ціль і перемагати суперника. У вашого монстра є довга шия, за допомогою якої ви будете знищувати агентів. Але на вашому шляху буде безліч перешкод і пасток, тому будьте дуже обережні, щоб на них не попастися. Іноді пастки можна буде використовувати на свою користь, щоб перемогти ворогів, але ви маєте бути впевнені, що вони не завдадуть вам небезпеки! Збирайте монети і купуйте собі нових монстрів, щоб стати справжнім чемпіоном. Покращуйте свої навички боротьби з камероменами, долайте всі труднощі та відкривайте нові захопливі рівні! Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Монстри Довга Шия: Виживання Скібіді Туалету, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 21)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Monsters Long Neck: Survival Toilet Skibidi.
  • Вона отримала оцінку 3.0 з 5, проголосувало 21 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри