Гра Різанина Бензопилою 3Д: Титан Мени Наступають

Готові зануритися у світ неймовірно захопливих і динамічних боїв із монстрами зі всесвіту скібіді? Тоді ласкаво просимо в захопливу аркадну гру "Різанина Бензопилою 3Д: Титан Мені Наступають", у якій вам доведеться виступити в ролі справжнього героя, який наважився кинути виклик полчищам жахливих монстрів, що заполонили вулиці міста! Попереду на вас чекає понад 70 приголомшливих рівнів, у кожному з яких вам необхідно продемонструвати свої навички володіння мечем, щоб порубати на дрібні шматочки всіх ворогів на своєму шляху і дістатися до фінішу.

Як грати?

Затисніть ліву клавішу миші та переміщайте курсор, щоб розмахувати своїм гострим тесаком. Вам слід діяти швидко, адже навіть секунда зволікання може коштувати вам життя. Не підпускайте супротивників занадто близько, щоб уникнути смертельних поранень. Якщо ви зазнали поразки і не бажаєте скористатися повторною спробою, то пропустіть поточний рівень. За успішне проходження випробувань ви будете заробляти гроші, які можна використовувати для купівлі інших видів холодної зброї. Незабаром ваш арсенал поповниться сковородою, лопатою, дворучним мечем, важкою сокирою і навіть величезною бензопилою. Готові влаштувати справжню різанину і врятувати людство від повного винищення? Тоді вперед!

Тут розташована онлайн гра Різанина Бензопилою 3Д: Титан Мени Наступають, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2972972972973 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 37)
Керування у грі:
  • - взаємодіяти
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Chainsaw Massacre 3D: Titan Men are Coming.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 37 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри