Гра Скубі Ду: Лапа Допомоги

У грі "Скубі Ду: Лапа Допомоги" ви знову потрапите в халепу разом зі Скубі Ду і Шеггі. Під час чергового розслідування команди Скубі та Шеггі заблукали в пустелі. Вони довго плутали і вийшли до старого міста-привида. Тут було дуже моторошно і так страшно, що навіть холодок біг по спині. Хлопці вже майже вирішили звідси тікати, як раптом почули жалібний гавкіт. Він лунав із покинутої золотої шахти. Навіть не змовляючись вони попрямували туди й вирішили врятувати бідних цуценят.

Ви готові приєднається до героїчної команди і допомогти маляткам? Тоді, ласкаво просимо в гру "Скубі Ду: Лапа Допомоги". Ви будете грати боягузливим псом Скубі Ду, який зумів пересилити свій страх і вирушив на пошуки песиків. Попереду на вас чекає довга дорога. По дорозі ви повинні збирати улюблені собачі ласощі Скубі.

У шахті кояться дивні речі, багато з яких можуть налякати до жаху. Кажуть там мешкає злісний дух шахтаря. Уникайте зіткнення з ним і обходьте стороною всі пастки, які він для вас приготував. Допоможіть Скубі перебиратися через канави з водою на уламках дерев'яних дощок, і стережіться вагонеток, що мчать. Малюки вже чекають на вас! Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Скубі Ду: Лапа Допомоги, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2914691943128 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 422)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - рух
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Scooby-Doo: Ruff Rescue.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 422 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри