Гра Амонг Ас: Ті, що вижили з райдужними монстрами

Любите космічні пригоди та екшен? Тоді, запрошуємо вас у гру "Ті, що вижили з райдужними монстрами", де кожен гравець отримає свою порцію адреналіну і гарненько полоскоче нерви. Звучить дуже інтригуюче, чи не так? Якщо ваш азарт уже прокинувся, тоді вперед! Події гри розгортатимуться на космічному кораблі "Амонг Ас". Тут сталася жахлива біда. На борт корабля пробралися інопланетні монстри Рейнбоу Френдс і напали на команду. Щоб врятуватися від загибелі, екіпажу доведеться пройти складні випробування і не потрапити в лапи чудовиськ.

Як грати?

Гра складається з 4 рівнів. У відкритому доступі буде тільки один. Щоб відкрити наступні, вам необхідно впоратися з попереднім завданням. Але головною умовою завжди буде тільки одна - втекти від райдужних друзів. Вашим головним героєм буде червоний імпостер, який не раз влаштовував саботажі на кораблі. Але сьогодні йому належить показати свою героїчну сторону. Перед початком кожного раунду, виберіть один із трьох бонусів - прискорення, світло або додатковий час. Це допоможе космонавту отримати перевагу перед суперниками. Шукайте предмети і приносьте їх у головний відсік. Щойно гравці зберуть усі десять предметів, раунд закінчиться. Тому постарайтеся знайти максимальну кількість речей, щоб відкрити наступний рівень, і втечіть від ворогів. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Амонг Ас: Ті, що вижили з райдужними монстрами, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1260162601626 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1230)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • / - рух
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Survivor In Rainbow Monster 2.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 1230 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри