Гра Амонг Ас: Пакман

"Амонг Ас: Пакман" - це захоплива гра в ретро-стилі, де ви знову блукатимете лабіринтами та тікатимете від ворогів. Головним героєм гри буде капітан екіпажу - жовтий космонавт. Він опиниться в найнебезпечнішій частині корабля, де блукають примари вбитих членів команди і зрадників. Вони хочуть дістатися до нашого героя і помститися хоч комусь за свою загибель.

Як грати?

Ваше завдання - переміщатися коридорами, тікати від привидів і виконувати різні завдання. Жовтий космонавт пересуватиметься проходом і збиратиме маленькі сфери. Іноді на вашому шляху траплятимуться енергетичні кулі. Сміливо їх збирайте. Вони допоможуть знешкодити ворогів на деякий час, і ви зможете швиденько проскочити повз них. Для виконання космічних завдань, необхідно заходити в маленькі відсіки і космонавт буде автоматично ремонтувати дроти електроживлення.

Кожне завдання заповнюватиме школу харчування. Коли вона заповниться, ви зможете розгерметизувати шлюз і відправити привидів у відкритий космос. Це буде нелегко, адже вороги серйозно налаштовані проти вас і не дадуть так просто пройти до відсіків. Але це тільки змусить ще сильніше прагнути до перемоги! Ця прикольна гра відмінно поєднує в собі стилістику двох мега популярних ігор різних епох і сподобається гравцям різного віку. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Амонг Ас: Пакман, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1117625503848 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2729)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • / - рух
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Among Dots.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 2729 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри