Гра Імпостер Імпостер, що вижив, проти Зомбі

На борту космічного корабля "Among Us" з'явився страшний вірус. Він поглинув практично всю команду і перетворив амогусів на ходячих мерців. Голодні зомбі відразу ж стали нападати на тих, хто вижив, і весь екіпаж перетворився на армію кровожерливих чудовиськ. Але на борту залишився один єдиний астронавт, якому вдалося уникнути інфікування. Ним виявився Червоний Імпостер. Тепер цьому хлопцеві належить знищити всіх монстрів і не дати їм дістатися до Землі. Адже якщо це станеться, тоді планета зануритися в справжній хаос. А цього ніяк не можна допустити!

Як грати?

Вороги наступатимуть хвилями, тому рухайтеся швидко і не дайте взяти себе в кільце. Імпостер стрілятиме автоматично, а ви маєте вправно переміщатися через натовпи зомбі та ефективно їх знищувати. Збирайте алмази, скрині зі скарбами та корисні бустери. Це допоможе вам накопичити достатньо грошей, щоб прокачати свого воїна і зробити його непереможним. Швидкість і потужна зброя допоможуть вам впоратися з усіма монстрами і запобігти смертельній катастрофі!

Тут розташована онлайн гра Імпостер Імпостер, що вижив, проти Зомбі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.219512195122 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 41)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - рух
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Impostor Survivor vs Zombies.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 41 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри