Гра Імпостер Соло Кілл

У грі "Імпостер Соло Кілл", ви перетворитеся на безшумного вбивцю, який тримає в жаху всю команду "Among Us". Цей фатальний зрадник став справжнім кошмаром на борту космічного корабля і відкрив полювання на мирних членів екіпажу. Він жадає не тільки роздобути управління кораблем, а й стати єдиним, хто вижив у цій космічній подорожі. Попереду на вас чекає крутий екшен і чистий адреналін!

Як грати?

У грі "Імпостер Соло Кілл" вам належить приміряти на себе роль зрадником і поставити на вуха всю команду корабля. Члени екіпажу патрулюватимуть відсіки і стежитимуть за всіма переміщеннями космонавтів. Ваш амонгасер буде озброєний самурайським мечем, який одним ударом може розрубати найміцніший скафандр з космонавтом всередині.

Щоб знищити охоронця, вам потрібно тихо підкрастися до нього зі спини і завдати нищівного удару. Головна умова - не потрапити під промінь ліхтаря, інакше імпостера буде викрито, і його викинуть за борт. Щоб цього не сталося, необхідно продемонструвати чудеса спритності та блискавичну реакцію. Убийте всіх гравців і станьте найкрутішим і непереможним зрадником в історії "Амонг Ас". Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Імпостер Соло Кілл, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0358874878758 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1031)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Imposter Solo Kill.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 1031 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри