Гра Паперовий Амонг Ас

Хлопці, ви готові вирушити в безкрайній космос і приєднатися до знаменитої команди "Among Us"? Тоді, приготуйте свої скафандри, адже ми летимо в паперовий космос! Звучить інтригуюче, чи не так? Обіцяємо буде круто і захопливо! Щоб почати гру, вам необхідно придумати і ввести свій нік. Тільки потім ви зможете вирушити на борт паперового корабля в ролі зрадника, і почати свої космічні війни.

Як грати?

Команда Амонг Ас буде розділена на дві войовничі сторони - зрадники і члени екіпажу. Зрадники, вони ж імпостери, повинні тихо і безшумно знищувати мирних членів команди і влаштовувати саботажі. Вони потрібні для того, щоб не дати екіпажу завершити всі завдання на кораблі. Якщо вони встигнуть це зробити, то ви програєте.

А ось члени екіпажу повинні не тільки справлятися зі своїми основними справами на борту, а й бути супер обережними, адже зустріч з одним з імпостерів буде смертельна для мирного гравця. Якщо хтось із екіпажу виявить труп, тоді скликається рада, де визначають вбивцю. Щоб не стати одним із підозрюваних, потрібно швиденько забратися з місця злочину. Також зрадника можуть вирахувати, якщо побачать, як він вибирається з вентиляції. Адже по вентиляції можуть пересуватися тільки імпостери. Станьте безшумним і найнебезпечнішим ворогом екіпажу в грі "Паперовий Амонг Ас"! Нехай усі бояться головного лиходія паперового космосу!

Тут розташована онлайн гра Паперовий Амонг Ас, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1369294605809 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 482)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - рух
  • (клікнути по іконці) - дія
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Paper Us.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 482 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри