Амонг Ас: Месники

Месники - найпопулярніший загін супергероїв у сучасному кінематографі. Вони постійно рятують світ від лиходіїв і відновлюють справедливість. Месники користуються величезною популярністю і постійно з'являються на екрані. Цього разу хлопці перекочували з екранів телевізорів на монітори комп'ютерів і вирушили в космос. У грі "Амонг Ас: Месники" ви опинитеся в самому епіцентрі справжнісінького космічного детектива. Тут відважні месники перетворилися на відчайдушних космонавтів, які не тільки борознять космічні простори, а й намагаються викрити зрадника.

Як грати?

У грі вам випаде роль імпостера в крутій масці Людини Павука, який готовий влаштувати на борту корабля справжній хаос! Ваше завдання - влаштовувати саботажі та вбивати членів екіпажу. Це буде непросто, адже всі знають, що серед них є зрадник. Щоб вас не викрили, необхідно хитрувати і непомітно вбивати мирних амонгасерів одного за іншим.

Щоб швидко переміщатися кораблем, можна використовувати вентиляцію. Тільки дивіться, щоб цього ніхто не побачив. Адже користуватися вентиляцією можуть тільки імпостери. Здійснюйте злочини так, щоб ніхто вас не помітив. В іншому разі на вашого космонавта кинуть репорт, і зрадник опиниться в глибокому космосі. Постарайтеся вбити всіх ворогів до того, як вони зможуть виконати свої завдання. Тоді ви переможете і станете живою легендою "Among Us". Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Амонг Ас: Месники, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2812645281265 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2151)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - рух
  • (клікнути по іконці) - дія
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Among Us Avengers.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 2151 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри