Гра Амонг Ас: Імпостер

Ласкаво просимо у відкритий космос! Це незвичайне місце таїть у собі мільйони таємниць і загадок. Щоб відкрити таємничу завісу, ми запрошуємо вас у гру "Амонг Ас: Імпостер". Тут вам належить узяти участь у космічному забігу і продемонструвати спритність, швидкість реакції та вміння швидко приймати рішення в критичних ситуаціях. Ви опинитеся на борту космічної станції, яка зазнала часткового знищення через саботаж. Тепер там твориться повний бедлам і навколо розкидано безліч гострих металевих осколків і смертельних шестерень.

Як грати?

У грі є два режими - рівні та нескінченний режим. Проходячи рівні, вам потрібно дістатися до дверей у наступний відсік космічної станції. А ось у нескінченному режимі на вас чекає екстремальний раннер до першого програшу. Головним героєм буде імпостер із популярної гри "Among Us". Космонавт бігтиме автоматично серед уламків, щоб дістатися до дверей у наступний відсік.

Ваше завдання - допомогти зраднику впоратися з усіма труднощами і віртуозно маневрувати між перешкодами. Це завдання не з легких, але зате у вас буде необмежена кількість спроб, щоб впоратися із завданням. Станьте найкрутішим зрадником серед нас і номером один серед усіх космонавтів. Приємної гри і удачі!

Тут розташована онлайн гра Амонг Ас: Імпостер, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8919902912621 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 824)
Керування у грі:
  • - стрибати
  • - ковзати
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Imposter Runner.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 824 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри