Гра Амонг Ас: Фол Рейс 2

У грі "Амонг Ас: Фол Рейс 2" ви поринете у вир дивовижних пригод! Невгамовні космонавти втомилися від космічних баталій і хочуть трохи розважитися. Хочете до них приєднатися? Тоді, вперед! Вашим першим героєм буде фіолетовий космонавт. Разом з іншими космонавтами з "Among Us" він братиме участь у крутих перегонах, де переможе тільки найспритніший і найшвидший гравець. Забудьте про членів екіпажу та зрадників. Тут не буде саботажів і вбивств, а тільки швидкість, спритність і веселі перегони.

Як грати?

Попереду на вас чекає серія міні-ігор, де гравці змагатимуться між собою. Серед них: перегони з перешкодами, веселий молоток, забіг на гекса блоках та інше. Кожне нове змагання буде обрано автоматично за допомогою рандому. Спочатку в рейсі візьме участь 30 космонавтів. Завдання кожного гравця - дістатися фінішу раніше, ніж це зроблять суперники. Останні кілька учасників, які прийдуть останніми, вибувають із перегонів.

За кожну перемогу ви отримаєте діаманти. Накопичивши певну суму, ви зможете купити новий скін для свого імпостера і продовжити перегони в новому прикиді. Продемонструйте чудеса спритності по-справжньому блискавичну реакцію, щоб стати номером один і залишити всіх суперників далеко позаду. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Амонг Ас: Фол Рейс 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1430429128739 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 769)
Керування у грі:
  • / - рух
  • - стрибати
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Among Us Fall Race: Season 2.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 769 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри