Гра Амонг Ас: Тест і Міні Ігри

Хлопці, ви любите веселитися і грати в міні ігри? Тоді, ласкаво просимо до гри "Амонг Ас: Тест і Міні Ігри"! Команда "Among Us" створила для вас круту збірку коротких ігор за мотивами оригінальної гри. Тут не потрібно буде чекати поки набереться необхідна кількість гравців. Сьогодні ви і тільки ви будете головним героєм усіх міні-ігор!

Як грати?

У колекції зібрані найнезвичайніші та найкумедніші мініігри, які припадуть до смаку справжніми фанатам "Амонг Ас". Першим буде тест на знання оригінальної гри. Вам належить відповісти на п'ятнадцять запитань, обираючи один із чотирьох варіантів відповідей. Наприкінці гра обробить усі ваші відповіді та видасть результат. Далі на вас чекає серія міні-ігор, де гравцям доведеться відремонтувати щити, відкалібрувати передавач, розблокувати трубопровід, записати температуру, запустити реактор і пройти ідентифікацію особистої карти.

Після цього саме час розважитися і весело пограти разом з амонгасерами. Зберіть пазли із зображенням космонавтів, візьміть участь у забігу, відкрийте полювання на членів екіпажу на час, подивіться всі анімації до гри і випробуйте свою спритність і швидкість реакції в раннері. Ця колекція ігор допоможе вам круто провести час і від душі повеселитися! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Амонг Ас: Тест і Міні Ігри, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8541984732824 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1310)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Among Us - Test and Mini Games.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 1310 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри