Гра Амонг Ас: Impostor.io

"Impostor.io" - це багатокористувацька онлайн гра, де ви влаштуєте космічні війни і зійдетесь із гравцями з усього світу. Буде не просто круто, а по-справжньому незабутньо! На відміну від оригінальної гри "Among Us" тут не буде мирних членів екіпажу та імпостерів. Ніхто не буде виконувати завдання і влаштовувати саботажі. Тут ви будете тільки битися з іншими амонгасерами і воювати за золото і своє життя.

Щоб почати гру, потрібно виконати кілька кроків. Насамперед визначтеся з кольором скафандра свого космонавта і виберіть кумедний капелюшок. А ось зброя буде тільки одна - велика дерев'яна дошка. Щоб розблокувати небезпечнішу зброю, потрібно досягти певного рівня і накопичити задану суму. Потім вам залишиться тільки ввести нік і можна вирушати на арену бою. Там уже щосили воюють імпостери, і зараз ви поринете в атмосферу палких битв.

Як грати?

Мета гри - знищити максимальну кількість суперників і прокачати свій досвід. Для цього необхідно збирати сірі кубики, які розкидані по всій арені. Також, ви зможете заробити досвід і золото вбиваючи інших самозванців. Ось тільки намагайтеся не нападати і триматися подалі від ворогів з високим рівнем і потужною зброєю. Адже такі зрадники можуть розправитися з вами за дві секунди. Краще зачекайте і прокачайте свого героя до високого рівня і покажіть усім, хто тут найкрутіший самозванець "Амонг Ас"!

Тут розташована онлайн гра Амонг Ас: Impostor.io, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3260258572232 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1779)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • // - рух
  • - атака
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Impostor.io.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 1779 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри