Гра Зрадник Амонг Ас: Монстри

Найголовнішим хітом серед ігор за останній час стала гра "Among Us". Вона захопила мільйони геймерів і занурила їх у світ космічних пригод. Через незвичайний і захопливий геймплей вона моментально стала популярною і зайняла свою нішу серед найкращих ігор останніх років. Суть гри дуже проста.

Гра автоматично розділяє десять учасників на дві команди - членів екіпажу і зрадників. Члени екіпажу зобов'язані виконувати всілякі завдання і викривати зрадників. А ось зрадники, вони ж імпостери, повинні влаштовувати саботажі та вбивати мирних космонавтів. При виявленні тіла скликається нарада, де вирішується, хто ж убивця. Обраного гравця викидають за борт космічного корабля і можна дізнатися, чи був він імпостером. Але сьогодні на вас чекає трохи інше.

Як грати?

У грі "Зрадник Амонг Ас: Монстри", ви опинитеся на великому космічному кораблі з безліччю відсіків. Навколо ні душі і здається немов на кораблі немає жодної живої душі. Але це далеко не так. У вентиляції ховаються зрадники, які через вірус перетворилися на монстрів і вимагають свіжої плоті. Вони раптово з'являтимуться зі своїх укриттів, а ви повинні від них тікати. Ваше завдання - протриматися якомога довше і не потрапити в лапи космічних монстрів. Під час втечі потрібно збирати золоті монетки. Накопичивши певну суму, ви зможете купити новий скін для свого героя. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Зрадник Амонг Ас: Монстри, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.3712272100506 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 6527)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • / - рух
  • - взяти монетку
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Among Us Monsters.
  • Вона отримала оцінку 3.4 з 5, проголосувало 6527 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри