Червоний Зрадник Проти Екіпажу

Космічні пригоди тривають! У грі "Амонг Ас: Червоний Зрадник Проти Екіпажу", ви вирушите на космічний корабель, де вже розгорнулася тиха війна між імпостерами та членами екіпажу. Мирні космонавти намагаються виконувати завдання, щоб утримати свою владу на кораблі, але не тут-то було. Самозванці готові на все, щоб знищити екіпаж і зайняти їхнє місце.

Як грати?

У грі "Амонг Ас: Червоний Зрадник Проти Екіпажу", ви долучитеся до команди імпостерів і станете одним із них. Ваше завдання - ліквідувати всіх членів екіпажу. Для цього ви маєте стати справжнім ніндзя і тихо підкрадатися до жертви, завдаючи смертельного удару потай від інших космонавтів. Якщо вас спіймають, кинуть репорт і ви програєте. Якщо ж навпаки залишитеся непоміченим, то заробите грошей і зможете купити нову зброю або крутий скін для свого імпостера.

У міру проходження гри на вас чекають маленькі бонуси і нові можливості. Наприклад, після смерті над членами екіпажу з'явитися іконка із зображенням мітелки. Натиснувши на неї ви зможете прибрати труп і приховати смерть чергової жертви. Станьте найкрутішим самозванцем "Among Us" і тримайте в страху всіх космонавтів. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Червоний Зрадник Проти Екіпажу, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.7390300230947 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1299)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Red Impostor Vs Crew.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 1299 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри