Гра Персонажі Амонг Ас: Пазли

Ласкаво просимо в гру "Персонажі Амонг Ас: Пазли"! Тут ви зможете познайомитися з кумедними космонавтами з мега популярної гри "Among Us". Ця гра стала дуже популярною через два роки після офіційного випуску. Такий парадокс стався завдяки тіктокерам, які активно знімали відео на цю гру. Завдяки цьому кожен із нас дізнався про існування "Амонг Ас".

Суть гри вельми проста, але й не без своїх заковик. Десять або менша кількість гравців діляться на дві команди. У першій команді перебувають члени екіпажу, а в другій - зрадники. Але ніхто не знає, хто яку роль грає. Гра автоматично розподіляє гравців по командах. Члени екіпажу мають виконувати завдання, запобігати саботажу та стерегтися імпостерів. А ось зрадникам потрібно влаштовувати ті самі саботажі та вбивати членів екіпажу.

Як грати?

У грі "Персонажі Амонг Ас: Пазли", ви познайомитеся з деякими космонавтами, які стали популярними завдяки фанатським роликам і артам. Тут буде шість картинок із зображенням кумедних космонавтів із різними скінами. Ви зможете вибрати пазл із крутим вікінгом, чарівною рожевою героїнею, зеленим амонгасером Листиком та інше. Перед початком складання головоломки виберіть рівень складності: легкий, середній або складний. Що важчий пазл, то більше він міститиме елементів. Почніть із найпростішого і з часом станете справжнім профі! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Персонажі Амонг Ас: Пазли, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8141592920354 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 339)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Among Us Characters Jigsaw.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 339 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри