Гра Амонг Ас: Картки Пам'яті

Ласкаво просимо на борт космічного корабля! Зараз ви станете одним із членів команди "Among Us". Сьогодні не потрібно нічого лагодити, запобігати саботажу і викривати зрадників. Тут і зараз на вас чекає крутий картковий бій на життя або смерть! Ваша пам'ять стане найкращим соратником у цій битві, адже тільки від неї залежить ваше життя.

Як грати?

На початку гри потрібно вибрати команду, на боці якої ви будете грати. Це можуть бути імпостери або члени екіпажу. Якщо ж хочеться зовсім вже гострих відчуттів, тоді ви зможете використовувати випадковий вибір. Перед вами буде дві колонки з картками. Усі карти лежатимуть сорочками догори, і картинки будуть приховані. Ви маєте вибрати спочатку картку в лівій колонці, а потім - у правій колонці. Вам потрібно знайти картки, які доповнюватимуть одна одну. Наприклад, якщо в лівій колонці ви відкриєте рожевого космонавта, то в іншій колонці потрібно спробувати знайти завдання з рожевим підсвічуванням.

Також, вам будуть траплятися різні картки з нарадами та інше. У таких випадках постарайтеся використовувати свою інтуїцію на максимум. Це може врятувати життя члену команди і відправити зрадника в глибокий космос. Але це ще не все! Якщо ж ви натрапите кілька разів на зрадника, то загинете. Пам'ятайте, що тільки від вашої пам'яті залежить доля команди. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Амонг Ас: Картки Пам'яті, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1681614349776 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 446)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Among Us Board Game.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 446 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри