Гра Хованки з Амонг Ас 2

Хлопці та дівчата, ви любите гратися і весело проводити час? Тоді, ласкаво просимо в гру "Хованки з Амонг Ас 2"! Разом з нами ви зможете зіграти в хованки з космонавтами з мега популярної гри "Among Us". Тут не потрібно шукати зрадника і запобігати саботажу або скликати наради і виконувати різні завдання. Тут ви будете або ховатися, або шукати. Усе залежить тільки від вашого вибору!

Як грати?

Щоб стати водою і шукати інших учасників гри, потрібно вибрати опцію "Seek", а хто вважає за краще ховатися, тоді потрібно вибрати "Hide". Щойно вибір зроблено, ви опинитеся на невеликому ігровому полі. Якщо ви ховаєтеся, тоді потрібно протриматися двадцять секунд і не попастися гравцеві, що водить. А ось у ролі води вам належить відшукати космонавтів, які ховаються. Вони будуть невидимі і потрібно уважно стежити за хмарами пилу, які видадуть втікачів.

Також, під час гри збирайте фіолетові кристали. За кожні десять кристалів ви зможете купити новий скін для свого космонавта. Ця гра подарує вам чудовий настрій і допоможе побороти нудьгу. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Хованки з Амонг Ас 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1878511235955 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2848)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Among Us Hide'N'Seek 2.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 2848 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри