Гра Знайди Амонг Ас

У грі "Знайди Амонг Ас" на вас чекають нові пригоди разом зі знаменитими космонавтами. Останнім часом гра "Among Us" здобула величезну популярність і завоювала мільйони шанувальників по всьому світу. Тепер кожен хоче зануритися у вир космічних пригод і стати одним із головних героїв на борту корабля.

Перед початком гри учасники діляться на дві команди - члени екіпажу та зрадники. Члени екіпажу мають виконувати різноманітні завдання та шукати зрадників. А ось завдання імпостерів полягало в іншому. Зрадники повинні вбити максимальну кількість мирних гравців і влаштувати саботаж на космічному кораблі. Переможе та команда, яка зможе впоратися зі своїм завданням і рознести в пух і прах ворожий табір.

Як грати?

У грі "Знайди Амонг Ас" на вас чекає кумедна міні-гра, де теж братимуть участь члени екіпажу і зрадники. Перед тим, як почати виберіть режим складності: легкий, нормальний або складний. Коли вибір зроблено, можна починати! Ця гра в стилі сапера. Ви повинні знайти всіх мирних космонавтів і постаратися не напоротися на вбивць. Якщо ж ви відкриєте блок зі зрадником, то програєте. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Знайди Амонг Ас, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.7074051776039 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1661)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Find Among Us.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 1661 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри