Гра Амонг.іо

У грі "Амонг.іо" на вас чекає запаморочлива космічна пригода разом із кумедними космонавтами. Тут вам належить перетворити одного космонавта на цілий натовп! Звучить просто неймовірно, чи не так? Хочете перетворити свого амонгасера на величезну армію? Тоді, ласкаво просимо в "Among.io"! Дії гри розгортатимуться на борту космічного корабля.

Як грати?

Спочатку вашим персонажем буде червоний зрадник. Щоб купити новий скін для космонавта, необхідно накопичити певну кількість золотих монет. Також, за допомогою золота ви зможете прокачати навички свого амонгасера: збільшити натовп на старті, підвищити швидкість, отримати шанс на подвійного клона і забрати більше клонів під час убивства. Гра складається з одного раунду, який триває дві хвилини. За цей час гравцеві потрібно зібрати найбільший натовп і посісти перше місце в топ лісіті. Вам доведеться бігати по головному відсіку корабля в пошуках їжі.

Спочатку ваша армія складатиметься з головного імпостера і двох маленьких космонавтів. Збирайте бургери, газовану воду, хот доги, кока-колу, морозиво і бонуси з міні улюбленцями, щоб збільшити свій натовп. Щойно ваш натовп стане досить великим, ви зможете нападати на ворогів і вербувати їхніх амонгасерів. Зберіть найбільшу армію на кораблі та станьте лідером! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Амонг.іо, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9006147540984 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 976)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Among.io.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 976 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри