Гра Пазли: Картинки Амонг Ас

Гра "Амонг Ас" полонила безліч фанатів по всьому світу. У наші дні ви навряд чи знайдете геймера, який хоча б раз не грав у знамениту космічну епопею. У грі всі гравці діляться на дві команди - члени екіпажу і зрадники. Завдання екіпажу полягає в тому, щоб виконувати завдання. А ось зрадники повинні влаштувати саботаж і вбити членів екіпажу.

Після вбивства скликається загальна рада, на якій вирішується, хто вбивця. Обраний космонавт буде викинутий з космічного корабля, незалежно від того, чи є він вбивцею насправді. Після цього гра триває до переможного кінця. Якщо ж вам набридли нескінченні інтриги, розслідування і завдання, тоді саме час розслабитися і пограти в більш спокійну гру.

"Пазли: Картинки Амонг Ас" - це колекція головоломок із зображенням героїв гри "Among Us". Спочатку вам буде доступний лише один пазл. Щоб відкрити інші, потрібно збирати головоломки по черзі. Загалом на вас чекає дванадцять яскравих і кумедних головоломок із космонавтами та імпостерами. Ця гра стане чудовим тренажером для прокачування логічних навичок і справжнім вбивцею вільного часу. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Пазли: Картинки Амонг Ас, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8512845849802 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2024)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Jigsaw Among Us.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 2024 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри