Гра Амонг Ас Завантажити

Амонг ас - це крута гра від третьої особи, яка перенесе вас на борт космічного корабля. Там уже щосили плетуться інтриги і йде тиха війна. І зараз ви станете її частиною! Брати участь у грі можуть від 4 до 10 гравців. Учасники діляться на дві команди - члени екіпажу корабля і зрадники. Кількість зрадників буде оголошено на початку гри. Роль космонавтів буде підібрана таємно і видана кожному приватнику. Імпостери і чесні космонавти гратимуть на одному кораблі, і ніхто не знає хто є хто.

Завдання зрадників - влаштувати саботаж, знищити космічний корабель, дослідницьку базу, штаб (залежно від обраної карти) і вбити справжніх космонавтів. У будь-який момент лиходії можуть звузити видимість, замкнути двері, запустити детонацію реактора та інше. Тільки імпостери можуть ховатися у вентиляції, і це дає їм перевагу під час втечі. Завдання звичайних космонавтів - виконати всі завдання, розкидані по всьому космічному судну, і запобігати саботажам, які влаштовують імпостери.

При виявленні тіла гравці можуть влаштувати термінову нараду і вибрати гравця, якого підозрюють у зраді. Тоді його можуть викинути в космос, скинути з крутого обриву або кинути в киплячу лаву. Після цього всі дізнаються, ким він був насправді. Убиті гравці перетворюються на привидів, які можуть продовжувати виконувати завдання або влаштовувати саботажі, але при цьому вони не можуть спілкуватися з живими космонавтами і брати участь у нарадах. Ця гра не залишить байдужим жодного геймера і припаде до душі навіть найвибагливішим гравцям. Приємної гри та удачі!

4.3015735855921 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 21988)
Тут розташована гра  Амонг Ас (Among Us) , завантажити яку ви можете безкоштовно і просто зараз.

Нижче представлені версії оригінальної гри Амонг Ас (Among Us) для мобільних пристроїв, планшетів і комп'ютерів. Завантажити гру можна без особливих проблем, натиснувши на потрібну кнопку.
Пориньте в атмосферу космічних баталій і станьте найкрутішим космонавтом на кораблі! Виявіть усіх зрадників або ж зробіть так, щоб ніхто не дізнався, хто найхитріший і найспритніший саботажник!
Завантажити Among Us :
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Among Us Download.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 21988 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри