Гра Аніме: Шкільний Аватар

У грі "Аніме: Шкільний Аватар", ви зможете створити анімешного персонажа на будь-який смак. Це може бути чарівна скромна відмінниця, найпопулярніший хлопчик у школі, крутий спортсмен або яскрава і непокірна бунтарка.

У цій грі, ви зможете створити будь-якого персонажа і проявити всю свою творчу жилку. Для цього у вас буде все необхідне - від найдрібніших елементів зовнішності до цікавих костюмів і яскравих аксесуарів, які так люблять усі школярі світу.

Насамперед потрібно почати з обличчя. Виберіть тон шкіри, форму брів, губи, ніс і рум'янець. Щоб створити гарний і неповторний образ, ви зможете використовувати незвичайні та складні кольори на палітрі, яка розташована на нижній панелі робочої зони. Це залежить тільки від вашої фантазії. Ви зможете вибрати навіть гарний відтінок бузкового кольору очей, який не зустрічається у людей в реальному житті. Щойно обличчя героя буде готове, ви зможете приступити до підбору зачіски. Після цього залишиться тільки вибрати одяг і аксесуари. Заключним штрихом будуть руки. Зобразіть жести, які зроблять ваш аватар динамічним і цікавим.

Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Аніме: Шкільний Аватар, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Аніме
4.5214007782101 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3084)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Anime: School Avatar.
  • Вона отримала оцінку 4.5 з 5, проголосувало 3084 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри