Гра Тест Тест Геншин Імпакт: Вгадай Персонажа

Зараз навряд чи можна знайти хоча б одного геймера, який би не чув про гру "Genshin Impact". У ній чудово поєднується красива графіка, зручна механіка та цікавий сюжет. Харизма і краса персонажів здатні підкорити навіть найвибагливіших і примхливих гравців. Тут кожен зможе знайти свого улюбленця і зануритися у вир захопливих пригод у чарівному світі, де живе вісім різних народів.

Як грати?

У грі "Тест Тест Геншин Імпакт: Вгадай Персонажа" ми підготували для вас захопливу вікторину. Тут ви зможете продемонструвати свої пізнання про кожного аніме персонажа фантастичного всесвіту. Їх так багато і всі вони такі класні, правда? Ви думаєте, що вам вдалося запам'ятати кожного з персонажів Геншин Імпакт? Ну, що ж, доведеться перевірити! Вгадайте кожного героя за тінню і виберіть його ім'я серед чотирьох варіантів. У гравця буде три шанси. Кожна помилка коштуватиме вам одного життя. Альбедо, Ху Тао, Діона, Ітто, Кадзуха, Клі, Саю та інші чекають вашої перемоги!

Тут розташована онлайн гра Тест Тест Геншин Імпакт: Вгадай Персонажа, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Тести
3.9445100354191 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 847)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 847 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри