Гра Тест: На Скільки Ти Знаєш Серіал Венсдей

Друзі, ви вже дивилися серіал "Венсдей"? Якщо ні, то ми вам дуже рекомендуємо присвятити трохи часу цьому шедевру і зануритися у фантастичний похмурий світ Венсдей Аддамс. Там можна познайомитися не тільки з її новими друзями, а й ворогами. А якщо ви з тих щасливчиків, які дивилися творіння Тіма Бертона, тоді ласкаво просимо в гру "Тест: На Скільки Ти Знаєш Серіал Венсдей"!

Як грати?

Ця чудова вікторина складається з двох тестів - загальні питання і правда чи брехня. Якщо ви вважаєте себе справжнім знавцем пригод Венсдей, тоді обирайте перший опитувальник і постарайтеся відповісти на всі 50 запитань. На кожне з них у вас буде чотири варіанти відповідей. Покваптеся вибрати єдину правильну відповідь, тому що на кожен раунд у гравця буде рівно 10 секунд. Далі можна перевірити свої знання в другій вікторині. Там буде всього два варіанти - так чи ні. Зможете все відгадати або ж нам вдасться вас трішечки заплутати? Зараз перевіримо!

Тут розташована онлайн гра Тест: На Скільки Ти Знаєш Серіал Венсдей, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1073762838469 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1071)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 1071 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри