Гра Матч Арена

Гра "Матч Арена" - це чудова онлайн гра в якій ви виступаєте на арену три в ряд. Тут вам належить битися з гравцями з усього світу і показати свою перевагу в умінні складати цукерки на ігровій дошці в один ряд. Під час кожного матчу ви маєте досягти певного результату, щоб отримати більше високий бал і виграти більшу кількість матчів, ніж ваш суперник.

Виходьте на арену! Перший у світі матч 3 проти реальних гравців. Випробуйте свою стратегію і навички проти реальних супротивників або поспілкуйтеся з друзями в живому матчі 3 на сотнях рівнів з унікальними можливостями. Грайте на арені та піднімайтеся на Золоту лігу "Матч Арена", виконуючи захопливі випробування на своєму шляху! Нехай наймиліша свиня-магія буде супроводжувати вас у вашій захопливій і складній подорожі.

Як грати?

Після початку гри в кожному з матчів, перед вами буде ігрове поле, на якому розсипані різні солодощі, як-от: морквина, кубики, квадрати, яйця та інше. Всі ці фішки мають різні кольори і вам потрібно збирати в один ряд як мінімум 3 фішки однакового кольору. Методом перестановки ви повинні прибирати з поля якомога більше фішок і отримувати за це очки. Що більше очок ви отримаєте, то краще.

Продумуйте кожен свій хід, намагайтеся обіграти суперника і проходьте захопливі рівні цієї гри. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Матч Арена, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Арена
3.3501683501684 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 297)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Match Arena.
  • Вона отримала оцінку 3.4 з 5, проголосувало 297 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри