Гра Симулятор літаючого автомобіля 3Д

Ви коли-небудь мріяли про літаючу машину? У грі "Симулятор літаючого автомобіля 3Д" вам випала фантастична можливість сісти за кермо літаючого автомобіля і спробувати себе в ролі льотчика. Ідея літаючих автомобілів прийшла до нас із майбутнього, де всі вони мають крила і пересуваються повітрям. Завдяки цьому, більше непотрібно будувати довгі дороги по всьому земному континенту. У повітряному просторі немає ніяких заторів, а значить кожен, хто має літаючу машину, може вільно пересуватися по повітрю. Ну що, ви готові приступити до польотів?

У грі є всього 3 різних літаючих автомобіля на вибір і всі вони є найновішими суперкарами, найвідоміших марок. Ці літаючі машини мають не тільки функцію польоту, а й можливо їзди в режимі звичайної машини.

Як грати?

Обирайте собі один з автомобілів, який найбільше до вподоби, і розпочинайте водіння. На початку авто рухатиметься в наземному режимі, а щоб увімкнути режим польоту, потрібно натиснути певну клавішу. Після цього ваш автомобіль випустить крила і увімкне турбо-реактивні двигуни, які дають змогу швидко розганяти автомобіль і піднімати його в повітря. Звісно, керування машиною під час польоту не зовсім зручне, адже від самого початку машину було задумано і спроектовано саме для руху по землі. Форма кузова автомобіля не має достатньої обтічності та аеродинаміки, щоб літати в повітрі як справжній літак. Спробуйте докласти всіх зусиль для того, щоб приборкати цей літаючий апарат і зробити кілька хороших польотів.

У грі є режим місій, де вам потрібно пролітати крізь контрольні точки і просто режим вільної їзди і вільних польотів. Для початку, ми радимо вам повчиться літати у вільному режимі, а коли відчуєте впевненість, можна спробувати пройти контрольні точки.

Ну що, готові до польотів за штурвалом літаючого автомобіля? Тоді вперед!

Тут розташована онлайн гра Симулятор літаючого автомобіля 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2286771105309 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4596)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • - щоб літати або приземлиться
  • - ручне гальмо
  • - нітро
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Flying Car Simulator 3D.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 4596 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри