Гра Королівський Симулятор Автокатастроф

Ласкаво просимо в "Королівський Симулятор Автокатастроф", де вам доведеться взяти участь у найжорсткіших катастрофах. Як ви вже зрозуміли, ви будете розбивати машини. Гра доволі велика і має аж 7 ігрових режимів, а саме: дербі, виживання, мех мод, танк ран, режим танка, важковаговик і великий проти. Кожен режим по своєму унікальний, але в кожному з них ви будете грати разом з іншими реальними гравцями в режимі онлайн. Незалежно від вибору режиму гри, вам завжди пропонують на вибір кілька карт: місто, промислова зона, дербі-арена, гори, дах будівлі, аеропорт і класична арена. Кожна з цих карт обладнана спеціально для проведення найтотальніших руйнувань машин. Ви готові взяти участь у справжніх автокатастрофах? Тоді приступайте!

Як грати?

Для початку вам потрібно вибрати один із режимів гри. У режимах дербі, виживання і танк ран вам будуть доступні прості автомобілі, кількість яких аж 30 штук. Звичайно ж на початку гри вам доступна тільки одна машина, а для купівлі сталевих потрібно збирати багато грошей. Виїжджайте на ігрове поле і зустрічайте інших гравців, які як і завжди, є вашими супротивниками. Тисніть на газ і набирайте швидкість, а потім врізайтеся в суперників і тараньте їх що є сили, щоб знизити їхній запас міцності і знищити їхні машини. Що більше машин ви знищите, то більше грошей заробите.

Коли один режим вам набрид, можете вільно приступати до іншого. Спробуйте грати в автокатастрофу разом зі справжнім танком, який буде постійно стріляти по машинах гравців. Або ж спробуйте грати в режимі великих вантажівок, але для початку доведеться зібрати гроші для купівлі своєї особистої вантажівки. Ви навіть можете прикупити собі танк і спробувати гру в режимі танків, борючись проти інших гравців на танках.

Кожен режим гри по своєму унікальний, але для купівлі машин потрібно багато грошей. Чим більше граєте - тим більше грошей заробляєте. Кожна з ваших машин може бути перероблена в гаражі. Там є можливість прокачати ходові характеристики, перефарбувати кузов у будь-який колір і навіть змінити зовнішній вигляд автомобіля, встановивши новий бампер, крила, спойлер, диски та інше.

Грайте в "Королівський Симулятор Автокатастроф" і спробуйте прикупити найкрутіші та найдорожчі машини. Обладнайте і тюнігуйте кожну машину по унікальному, щоб виділятися з натовпу і стати найкрутішим гонщиком-руйнівником, якого боятимуться всі. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Королівський Симулятор Автокатастроф, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2437988447163 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 5886)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • - нітро
  • - зміна вигляду камери
  • - стріляти
  • - скидання машини
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Royale Car Crash Simulator 3D.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 5886 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри