Гра Інопланетна Тривога

Пригоди починаються! У Бена Теннісона зламався Омнітрикс. Тепер потрібно терміново його полагодити, інакше юний герой не зможе протистояти лиходіям, які раз у раз творять свої темні справи.

У грі "Інопланетна Тривога" на вас покладена дуже відповідальна місія. Разом із двома прибульцями Силачем і Лозою вам доведеться вирушити на чергову битву з ворогами. Цього разу ними будуть шкідливі роботи, які зламали пристрій Бена. Щоб все виправити, вам доведеться попрацювати і знищити всіх шкідників. Попереду на вас чекає десять рівнів, де ви за участю Силача і Лози маєте дістатися до найзатишніших куточків, де ховаються лиходії.

На нижній панелі гри буде перелік дій. Їх потрібно розставити в правильному порядку, щоб прибулець міг просуватися і битися з роботами. Уважно розставляйте іконки з діями і намагайтеся не помилитися. Потрібно продумувати кожен свій крок.

У грі є два види ворогів - звичайні та супер сильні роботи. Для знищення звичайних роботів підійде простий удар, а під час сутички з супер сильними роботами потрібно використовувати особливу атаку.

Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Інопланетна Тривога, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Бен 10
4.2687569988802 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 893)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Ben 10: Alien Alert.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 893 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри