Гра Minion Rush

Настав час вступити гру з неймовірно веселими і зухвалими міньйонами з мультфільму "Гидкий я і Міньйони"! На основі цього мультфільму було створено гру раннер, під назвою - Minion Rush, яка є нескінченною бігалкою, в яку можна грати в офлайн режимі в будь-який час! Біжіть по безлічі крутих локацій, ухиляючись від підступних пасток, боріться з мерзенними лиходіями і збирайте золоті монети, жовті банани і безліч інших бонусів.

Тепер, коли Грю одужав, у міньйонів з'явилася нова мета: стати найкращими секретними агентами! Тому вони створили десятки кумедних костюмів, які не тільки мають стильний вигляд, а й володіють унікальними здібностями, як-от додаткова швидкість бігу, захоплення більшої кількості бананів або перетворення вас на величезного міньйона!

У процесі гри ви бігатимете божевільними локаціями, від штаб-квартири Антилиходійської ліги до лігва Вектора або стародавнього минулого. У кожній локації є свій унікальний набір перешкод, які потрібно подолати, тож стежте за ними!

Гра розділена на дві різні версії, в офлайн-версію можна грати прямо на сайті, а повноцінні версії з багатокористувацьким режимом можна завантажити на ваш мобільний пристрій або планшет за посиланнями нижче. У демо версії офлайн гри вам буде доступний тільки один персонаж міньйон, а в кожному новому забігу можна побити лише тільки свій особистий рекорд по дистанції і очками. У повній версії гри можна змагатися з гравцями з усього вашого регіону або навіть світу в нескінченному режимі бігу, щоб розблокувати безліч призів!

У всі ці веселощі можна грати в автономному режимі без Wi-Fi, тож ви зможете насолоджуватися основними можливостями гри в будь-який час і в будь-якому місці. Змагайтеся з міньйонами в відзначеному нагородами улюбленому фанатами нескінченному раннері "Гидкий я: Minion Rush"! Збирайте банани, стрибаючи, катаючись, ухиляючись і б'ючись з іншими у веселих і динамічних місіях! Бігайте за Карла, Джеррі та Дейва, отримуйте круті костюми, грайте в захопливі міні-ігри та досліджуйте локації, натхненні фільмами "Гидкий я"!

Тут розташована онлайн гра Minion Rush, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Бігати
3.8611111111111 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 360)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран

Як грати?

Просто запускайте гру і веселіться або ж скачайте гру на один із ваших пристроїв, дочекайтеся швидкого встановлення і приступайте! Біжіть легендарними локаціями з фільму і відкривайте схованки. Насолоджуйтесь несподіваними моментами з міньйонами, наприклад, станьте МЕГАМІНЬЙОНОМ і покатайтеся на Пухнастому ЄДИНОРОГІ або РАКЕТІ ГРУ. Використовуйте веселу зброю і бонуси, змагаючись з іншими гравцями в перегонах міньйонів. Боріться з ексклюзивними лиходіями, такими як Вектор, Ель Мачо і Лиходій-трилогіст. Насолоджуйтесь оригінальною анімацією, голосом за кадром і ультрасучасною 3Д-графікою, створеною спеціально для гри.

Керуйте вашим міньйоном так, щоб він завжди біг як професіонал, перестрибуючи всі перешкоди, уникаючи всіх пасток і збираючи побільше монет. Уникайте зіткнення з усіма монстрами і ворогами, збирайте слова з літер, використовуйте супер прискорювачі та інші прийоми, щоб бігти якомога далі і встановлювати нові рекорди раз по раз!

Завантажити останню версію гри
download download download
Керування у грі:
  • or or
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Minion Rush.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 360 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри