Гра Фред Бігун

"Фред Бігун" - чудова 3Д гра з жанру "бігалки". Головний герой гри Фред, що біжить, - відважний і крутий хлопець, який нічого не боїться. Він потрапив у страшне місце - пекельний замок, у якому повно пасток і всіляких небезпек. Єдиним шансом Фреда на порятунок залишається втеча. У грі ви будете керувати головним героєм, який має пробігти якомога більшу відстань, залишаючись живим. Йому доведеться бігати довгими і моторошними коридорами цієї фортеці. На вашому шляху будуть леза, ями, прірви, колючки та інші пристрої, які були створені для страждань. Потрапити в одну з таких пасток дуже просто, варто лише зробити один невірний рух і ви помрете.

Гра складається з кількох режимів, а саме: пригоди та виживання. Режим пригод це режим на проходження, де гра розділена на рівні. На даний момент у грі всього 3 ігрових світи, це: Замок жахів, Печери та Високі Стовпи. У кожному світі на вас чекає по 10 унікальних рівнів, деякі з них будуть простими, а деякі складними. Режим виживання відрізняється тим, що гра буде нескінченною. Це означає, що ви будете бігти доти, доки зможете. Готові почати випробування? Тоді вперед!

На шляху на вас чекає безліч небезпечних перешкод, серед яких будуть: леза, прірви, мечі, пилки та інше. Крім усього цього, позаду за вами женеться бабуся з косою і це є сама смерть, яка неодмінно наздожене вас рано чи пізно. Бабуся постійно женеться за вашим героєм і щойно ви забаритеся, вона наздожене і забере ваше життя. Гра досить важка, але яскрава та цікава. Чи зможете ви бігти настільки вправно і швидко, щоб пробігти хоча б кілька рівнів і не померти? Стрибайте, маневруйте з одного боку на інший і спритно долайте всі небезпеки. Спробуйте залишатися в живих якомога довше, в цьому і полягає вся суть гри. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Фред Бігун, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Бігати
4.4189736829256 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 20481)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • or - стрибки
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Running Fred.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 20481 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2016.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри