Гра Слеп Кінгс

"Слеп Кінгс" - це кумедний челендж, який полонив безліч людей по всьому віртуальному світу. У реальному житті такі змагання навряд чи б стали популярними, але на просторах інтернету ця гра знайшла своїх шанувальників. І зараз ви зможете приєднатися до армії фанатів цієї химерної гри! Змагання з ляпасів оголошується відкритим і бійка починається!

Як грати?

Ви будете грати крутим героєм, який нерідко брав участь у бійках і вміє використовувати свою силу. Суть гри дуже проста. Два гравці стоятимуть по різні боки столу і по черзі даватимуть ляпаса один одному. Уважно стежте за шкалою сили. Постарайтеся зловити момент, коли стрілка опиниться на максимальному показнику, і наносьте удар. Що сильнішим буде ляпас, то більше шкоди ви завдасте противнику.

Після кожного бою ви будете заробляти золоті монети. Їх можна витратити на підвищення сили удару і поліпшення здоров'я. Кожен новий раунд відбуватиметься з новим суперником, який має більшу силу і витривалість, на відміну від попереднього супротивника. Розгроміть усіх суперників і станьте справжнім чемпіоном "Слеп Кінгс"! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Слеп Кінгс, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Бійки
4.1420118343195 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1183)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - перезавантажити гру (якщо раптом закладає)
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Slap Kings 2.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 1183 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри