Гра Страшні Бійки

Ось уже зовсім скоро у Всесвіті Нікелодеон настане Геловін. Це містичне свято просто обожнюють усі мультяшки. У ніч на це свято вулицями бродять герої мультиків, переодягнені в моторошних чудовиськ або милих монстриків. Якщо вони постукають у ваші двері, то вимагатимуть або ваше життя, або купу смачних цукерок. Вже краще обійтися цукерками, чи не так?

У грі "Страшні Бійки Нікелодеон", ви візьмете участь у щорічному розважальному змаганні. Участь братимуть тільки найсильніші та найсміливіші герої: Робот Планктон, Спанч Боб і морська зірка Патрік із мультсеріалу "Губка Боб Квадратні Штани", Донателло, Рафаель, Мікеланджело і Леонардо з культового серіалу "Черепашки Ніндзя", Червоний Рейнджер і Рожевий Рейнджер із телешоу "Пауер Рейнджерс", Коза і Банан з божевільного мультсеріалу "Свин, Коза, Банан, Цвіркун", відчайдушні друзі Бидищ і Сльопа Сльопа з мультфільму "Хлебоутки", Харві Бікс, Китольот, маленький герой із серіалу "Небезпечний Генрі", Тіммі Тернер із мультика "Чарівні Покровителі" і чудова Корра. Ви можете вибрати будь-якого вподобаного героя.

Як грати?

Вам доведеться битися з п'ятьма примарами - мультяшками. Ці хлопці не готові так просто подарувати вам перемогу і битимуться щосили. Докладіть максимум зусиль і продемонструйте всю свою силу спритність, щоб показати свою перевагу над ворогами. Бийте, ухиляйтеся, ставте блок, наносьте удари в стрибку. Одним словом, робіть усе, щоб перемогти. У кожного героя під індикатором життя знаходиться шкала супер удару. Щойно вона заповниться наполовину або навіть повністю, ви можете використати особливу силу і добряче надерти вуха вашому супротивнику. Зітріть усіх супротивників до порошку і станьте головним бійцем і головним переможцем турніру "Страшні Бійки". Готові? Вперед за перемогою!

Тут розташована онлайн гра Страшні Бійки, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3060344827586 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2552)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - рух / стрибок / блок
  • - удар
  • - супер удар
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Scary Brawl.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 2552 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2016.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри